|

Midwinter Fair 2009

Posted on Sunday, 13 December 2009 at 23:55.

Vandaag nam de Midwinter Fair 2009 plaats in het Archeon in Alphen aan den Rijn. Muziek, dans, markt, vechtshows, ambachten, lezingen en speltoernooien kwamen bijeen op deze zeer succesvolle en gezellige dag. Beter weer hadden de bezoekers zich niet kunnen wensen: winters koud, blauwe lucht en prachtige zonsopkomst en -ondergang.

Comments

By Sjoerd Visscher on Monday, 14 December 2009 at 00:05:

Foto #13 is mijn favoriet. Erg mooie compositie en betoverende kleuren.

By Piper on Sunday, 14 March 2010 at 14:01:

Het twaalfde beeld is mijn favoriet! Het contrast tussen de explosieve branden en de donkere hemel is prachtig; de sterren achter de branden zijn nog zichtbaar wegens het gebrek aan lichte verontreiniging.Ik zou gehouden hebben van de volksbanden te horen.

P.S. Hoe is mijn Nederlands? XP lolz

By Martijn on Thursday, 24 June 2010 at 10:25:

Haha, it’s not bad at all! :-)

Leave a comment!

Martijn loves to receive comments! Add yours by filling out the fields below.