|

Keyboard, Drums & Guitar

Posted on Saturday, 10 February 2007 at 23:07.

DSC_5313.jpg

From left to right: Jorge (Spain), Marc (Holland), Oana (Romania).

Oana made us a nice Romanian peasant’s dish: red onions, red paprika, chicken, peas and tomatoes.

Yesterday we saw The Perfume. It was a very nice movie; I enjoyed it a lot, although the ending was… well, let’s call it ‘interesting’. Won’t spoil anything; just go see it. :-)

In a moment I’m going to Flauta Café for an Erasmus party.

Finally, some (IMHO) very impressive solos:

Comments

By Tamar on Sunday, 11 February 2007 at 10:04:

Ooh! Je gebruikt je kapotte bord! :P ZIet er wederom lekker uit!

The Perfume lijkt mij ook wel wat :P Maar ik weet nog niet of ik er heen ga.

I’ll check the links later today.

By Martijn on Sunday, 11 February 2007 at 13:41:

Ja, het kapotte bord doet het namelijk nog wel. :-) Ben benieuwd wat je van de video’s vindt.

By Tamar on Saturday, 17 February 2007 at 10:54:

De video’s :)

Yes’ Rick Wakeman on the keyboard: Duuuuuude….. O.o! Het begin is heel mooi, vind ik :) Dan halverwege… Don’t think I can tell what I see :) But what I see is magnificent! Echt serieus… duuuuude :) Echt heel knap. Gaat in mijn favourites :D Like this one best of all three!

Genesis’ Phil Collins and Chester Thompson’s Drum Duet: Erg leuk en heel knap :) Vooral ook omdat ze allebei het grootste gedeelte van de video met ogen dicht spelen. Heb ik deze al eens gezien via papa? :P Al vond ik het wel een heeeeeel klein beetje saai worden halverwege, omdat er niet ontzettend veel variatie in zat. Maar het einde was daarentegen wel weer heel erg cool :D

Symphony X’ Michael Romeo on the guitar: Die heb ik dacht ik bij jou in Portugal gekeken, ne? Echt ziekelijk snel doet ie dat. O.o Dude. Ik vind het altijd zo vreemd bij electrische gitaren, dat er veel langer en meer geluid uit lijkt te komen dan je zou denken en in vergelijking met een acoustische gitaar. Vreem xD. Plus, is het nou zo dat hij soms (zoals bij die stukjes dat zijn linkervingers zo enorm snel bewegen) dat je met je rechterhand amper iets hoeft te doen? :P Of lijkt dat maar zo? Anyway, indeed very impressive!
:)

Leave a comment!

Martijn loves to receive comments! Add yours by filling out the fields below.